ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΕΒΑ

Σε συνέχεια των δράσεων στήριξης των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη ο Δήμος Οιχαλίας μέσω της Τράπεζα Αλληλεγγύης της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Οιχαλίας πραγματοποίησε διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στους δικαιούχους του Δήμου μας.
Κάθε μορφή εθελοντισμού και προσφοράς στο συνάνθρωπο ενισχύει την κοινωνική συνοχή και προσφέρει μια πνοή χαράς σε αυτούς που το έχουν πραγματικά ανάγκη, ιδιαίτερα αυτές τις δύσκολες μέρες που διανύουμε.
Επίσης αύριο, Τετάρτη 15 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, το Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το ΤΕΒΑ/FEAD 2014-2020, το οποίο περιλαμβάνει την διανομή βασικών διατροφικών προϊόντων σε ωφελούμενους που πληρούν τα απαιτούμενα κοινωνικά κριτήρια.
Το αυριανό πρόγραμμα διανομής έχει ως εξής:
Δώριο 8:00 π.μ.
Διαβολίτσι 10:00 π.μ.
Μερόπη 11:00 π.μ.
και Μελιγαλά 12:00 μ.μ.
Για πρώτη φορά, εξ αιτίας του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού, το έργο θα υλοποιηθεί με διανομή κατ’ οίκον στους ωφελούμενους με τον εξής τρόπο : στις Τοπικές Κοινότητες την διανομή θα την πραγματοποιήσει το προσωπικό του Βοήθεια στο Σπίτι και οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Οιχαλίας.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print

Δελτία Τύπου