ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ

Ο Δήμος Οιχαλίας ύστερα από το γεγονός ότι επιτρέπεται η λειτουργία των λαϊκών αγορών προχώρησε σε ανάκληση της αριθ. 144/2020 Απόφαση Δημάρχου που απαγόρευε τη λειτουργία τους.

Συγκεκριμένα με νεότερη απόφαση (αριθ. 179/2020) επιτρέπεται η λειτουργία των λαϊκών αγορών στις Τ.Κ. Διαβολιτσίου, Δωρίου, Μελιγαλά και Οιχαλίας με την υποχρέωση των παραγωγών  αλλά και των επισκεπτων –καταναλωτων να τηρούν αυστηρά τα απαραίτητα μέτρα προστασίας  για την αποφυγή του COVID-19.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΣΕ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

Στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για την αποφυγή του Κορονοϊού  (COVID-19) ο Δήμος Οιχαλίας προχώρησε τις τελευταίες μέρες σε απολύμανση των ανοικτών και κλειστών κοινοχρήστων χώρων  (δημοτικά κτήρια – παιδικές χαρές – γήπεδα – πλατείες κλπ).

Οι εργασίες απολύμανσης θα συνεχιστούν και ειδικά στους χώρους που εργάζονται οι υπάλληλοι της καθαριότητας και ΚΕΠ του Δήμου Οιχαλίας.

Τέλος ο Δήμος Οιχαλίας συστήνει στους δημότες του Δήμου να παραμείνουν ψύχραιμοι και να ακολουθήσουν τα μέτρα προφύλαξης και τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ. (https://eody.gov.gr).

Το σύνθημα όλων είναι :

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print

Δελτία Τύπου