«Κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων Δήμου Οιχαλίας»

Ένα σπουδαίο αθλητικό έργο παίρνει τον δρόμο της υλοποίησης, δίνοντας τη δυνατότητα στους πολίτες, μικρούς και μεγάλους, να αθλούνται σε ποιοτικά γήπεδα, με ασφάλεια.

Τηρώντας την υπόσχεσή της η Δημοτική Αρχή, που στόχος της  από την αρχή της ανάληψης των καθηκόντων της, ήταν να επαναεντάξει το συγκεκριμένο έργο, του οποίου η χρηματοδότηση είχε χαθεί, προχώρησε σήμερα (24-8-2022) μεταξύ της Δημάρχου Οιχαλίας Παναγιώτας Γεωργακοπούλου, και του Χρήστου Θεοδώρου, ενεργώντας με την ιδιότητα του εκπροσώπου της αναδόχου Εταιρείας «ΜΕΤΡΟΝ Α.Τ.Ε», στην υπογραφή της σύμβασης για την εκτέλεση του έργου «Κατασκευή, επισκευή και συντήρηση  αθλητικών εγκαταστάσεων Δήμου Οιχαλίας».

Το έργο, αρχικού προϋπολογισμού 1.124.240,89 ευρώ, και ποσού σύμβασης 707.349,69 ευρώ, εντάσσεται στο Ειδικό Πρόγραμμα Ενίσχυσης Δήμων «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ», στο πλαίσιο της πρόσκλησης IV του Υπουργείου Εσωτερικών με τίτλο: «Κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων των Δήμων» με Άξονα προτεραιότητας: «Κοινωνικές και πολιτιστικές υποδομές και δραστηριότητες των δήμων».

Αντικείμενο της σύμβασης είναι η αποκατάσταση στοιχείων από οπλισμένο σκυρόδεμα στις κερκίδες του σταδίου Μελιγαλά, η κατασκευή γηπέδου από συνθετικό τάπητα στο παλαιό γήπεδο Μελιγαλά, συγκεκριμένα, θα κατασκευαστεί βοηθητικό γήπεδο με πλαστικό χλοοτάπητα διαστάσεων 64,00 μ x 100,00 μ σε χώρο που προϋπήρχε το παλαιό δημοτικό γήπεδο Μελιγαλά δίπλα από τις εγκαταστάσεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας. Επίσης θα κατασκευαστεί κουλουάρ τεσσάρων θέσεων στο δημοτικό γήπεδο στην τ.κ. Δωρίου.

Το συγκεκριμένο έργο, σε συνδυασμό και με άλλα που υλοποιούνται ήδη και αποσκοπούν στην αναβάθμιση, καθώς και τη βελτίωση των συνθηκών των αθλητικών υποδομών του Δήμου μας, αποτελεί άμεση προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής.  

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print