Συγκέντρωση τροφίμων, φαρμάκων και ειδών πρώτης ανάγκης, μέσω της Τράπεζας Αλληλεγγύης της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Οιχαλίας.

O Δήμο Οιχαλίας πάντα κοντά στους ευάλωτους συμπολίτες του ξεκινάει προσπάθεια για τη στήριξη των κοινωνικά ασθενέστερων μέσα από την συγκέντρωση τροφίμων, φαρμάκων και ειδών πρώτης ανάγκης, μέσω της Τράπεζας Αλληλεγγύης της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου.
Η συγκέντρωση των ειδών θα πραγματοποιείτε καθόλο το χρονικό διάστημα που διανύουμε και θα παραδίδονται στον Παιδικό Σταθμό Μελιγαλά ή θα γίνεται κατ’ οίκον παραλαβή των ειδών από το χώρο των εθελοντών μετά από συνεννόηση – ραντεβού στο τηλ 2724022821 από 8π.μ. έως 8μ.μ. και για τις άλλες ώρες στα τηλέφωνα : 6932536054 και 6932536093.
Άμεσα η Κοινωφελής Επιχείρηση θα εφαρμόσει και πρόγραμμα τοποθέτησης καλαθιών σε καταστήματα τροφίμων του Δήμου Οιχαλίας, για τους δημότες μας ώστε από το υστέρημά τους να συνδράμουν και αυτοί για το συνάνθρωπο μας.
Σε αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε οφείλουμε να διασφαλίσουμε ότι όλοι οι πολίτες μπορούν να έχουν πρόσβαση στα βασικά αγαθά καθημερινής διαβίωσης και σε αυτή την μάχη με τον αόρατο εχθρό να μην αφήσουμε κανέναν πίσω.  Για το λόγο αυτό καλούμε όλους του φορείς – συλλόγους και δημότες του Δήμου Οιχαλίας να συνδράμουν στο δύσκολο αυτό έργο που καλείται να αντιμετωπίσει ο Δήμος και οι συνάνθρωποι μας που το έχουν ανάγκη.
Επίσης ενημερώνουμε του Δημότες μας ότι στους ιστότοπους του Υπουργείου Εσωτερικών citysolidarity.gov.gr/ και animalsolidarity.gov.gr/  μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή για διάφορες μορφές εθελοντισμού και πραγματοποίηση δωρεών για τους συνανθρώπους μας και τα αδέσποτα ζώα.
 
Μένουμε σπίτι – Δεν ξεχνούμε τους συνανθρώπους μας.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print

Δελτία Τύπου