Ωράριο εξυπηρέτησης πολιτών: 8:00 – 15:00

Μελιγαλάς:

logo
logo

ΟΜΟΦΩΝΟ ΨΗΦΙΣΜΑ του ΔΗΜΟΥ ΟΙΧΑΛΙΑΣ κατόπιν της αναγγελίας θανάτου του πρώην Δημάρχου Οιχαλίας Αριστείδη Σταθόπουλου.

ΨΗΦΙΣΜΑ

Το Δημοτικό Συμβούλιο Οιχαλίας στην ΕΚΤΑΚΤΗ δια περιφοράς συνεδρίασή του της 2-11-2026 ύστερα από την θλιβερή αναγγελία του θανάτου του

πρώην Δημάρχου Οιχαλίας Αριστείδη Σταθόπουλου

 με την αριθμ. 55 / 2026 απόφασή του.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ

(ΟΜΟΦΩΝΑ)

  1. Την έκδοση του παρόντος ψηφίσματος σε ένδειξη πένθους και ελαχίστου φόρου τιμής για τον θάνατο του πρώην Δημάρχου Οιχαλίας Αριστείδη Σταθόπουλου.
  2. Να εκφράσει τη βαθιά θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια της Δημάρχου και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Οιχαλίας στους οικείους του εκλιπόντος.
  3. Να παρακολουθήσει σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο και η Δήμαρχος Οιχαλίας την τελετή της εξόδιου ακολουθίας του, συμμετέχοντας στο βαρύ πένθος των οικείων του.
  4. Η Δημοτική Φιλαρμονική να παραστεί και να συνοδεύσει την σορό του εκλιπόντος κατά την τελετή της εξόδιου ακολουθίας του.
  5. Να κατατεθούν στη σορό του εκλιπόντος δύο (2) στεφάνια εκ μέρους α) της Δημάρχου και Δημοτικού Συμβουλίου και β) της Δημοτικής Φιλαρμονικής Οιχαλίας.
  6. Να εκφωνήσει πρεπόντως σύντομο επικήδειο λόγο η Δήμαρχος Οιχαλίας κ. Γεωργακοπούλου.
  1. Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην επόμενη τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
  1. Η δαπάνη των εξόδων κηδείας του εκλιπόντος να καλυφθεί από το Δήμο.
  1. Να επιδοθεί το παρόν ψήφισμα στην οικογένεια του εκλιπόντος και να δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στον τοπικό Τύπο.
  1. Εγκρίνει την διάθεση πίστωσης ποσού δύο χιλιάδων ευρώ (2.000,00 €) ευρώ για την κάλυψη των εξόδων κηδείας του εκλιπόντος,  καθώς και την ισόποση πρόταση ανάληψης υποχρέωσης.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΑΛΤΑΣ

Πρόσφατες αναρτήσεις