Ωράριο εξυπηρέτησης πολιτών: 8:00 – 15:00

Μελιγαλάς:

30η ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΣΤΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΠΕΛΙΩΝΑ.

Ο κόσμος αψήφησε το κρύο και τη βροχή και τίμησε και φέτος με την παρουσία του την 30η Γιορτή Κάστανου στην όμορφη Αμπελιώνα Μεσσηνίας του Δήμου Οιχαλίας.
Σε ένα γιορτινό κλίμα στο Πολιτιστικό Κέντρο του Μεγάλου Έλληνα σκηνοθέτη Θεόδωρου Αγγελόπουλου μικροί και μεγάλοι συγκεντρώθηκαν για να γευτούν κάστανα από το καστανόδασος της Αμπελιώνας. Τα τραπέζια των επισκεπτών και των κατοίκων γέμισαν με παραδοσιακά εδέσματα αλλά και τσίπουρο από την περιοχή.
Αυτό όμως που πραγματικά εντυπωσίασε ήταν η απίστευτη κοσμοσυρροή επισκεπτών, οι οποίοι έφτασαν στην Αμπελιώνα από πολλά σημεία όχι μόνο της Μεσσηνίας αλλά και της Ηλείας και της Αρκαδίας.
Το παρόν έδωσε ο Δήμαρχος Οιχαλίας κος Αριστείδης Σταθόπουλος, ο οποίος στο χαιρετισμό του εξήρε το γεγονός του εορτασμού των 30 χρόνων αδιάλειπτης διοργάνωσης αυτής της σπουδαίας και μοναδικής όχι μόνο για την περιοχή αλλά και για ολόκληρη την Μεσσηνία εκδήλωσης  ενώ συνεχάρη τους διοργανωτές και την Τ.Κ Αμπελιώνας για την άψογη διοργάνωση. Παρευρέθησαν επίσης αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων της περιοχής καθώς και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων τόσο από το Δήμο Οιχαλίας όσο και από όμορους Δήμους.
 
Ευχαριστούμε τον κ.Χουλιάρα συντάκτη του #ΦΙΓΑΛΕΙΑnews24 για την ευγενική προσφορά των φωτογραφιών. 
 
img_3406
img_3382 img_3387img_3424 img_3444

Πρόσφατες αναρτήσεις