Ωράριο εξυπηρέτησης πολιτών: 8:00 – 15:00

Μελιγαλάς:

4ο ΡΕΣΙΤΑΛ ΛΥΡΙΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ "ΣΤΟΝ ΑΠΟΗΧΟ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ" ΣΤΟ ΝΕΟΧΩΡΙΟ ΙΘΩΜΗΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 8/8.

Σάββατο 08 Αυγούστου 2020, ώρα 21:00
«4ο  Ρεσιτάλ Λυρικού Τραγουδιού – Στον Απόηχο της Σελήνης»
Στον προαύλιο χώρο του πατρογονικού σπιτιού της Μαρίας Κάλλας,
στο Νεοχώριο Ιθώμης Μεσσηνίας
Συμμετέχουν: Κατερίνα Παλαιολόγου – σοπράνο
Μαριλένα Κυριακοπούλου – σοπράνο
Γιάννης Σύμκο – σολίστ πιάνου
 
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
 
Ο Δήμος Οιχαλίας
Συνδιοργάνωση : ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ,
ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ του ΔΗΜΟΥ ΟΙΧΑΛΙΑΣ
ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
Για 4η συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Οιχαλίας διοργανώνει λυρική βραδιά στον προαύλιο χώρο της πατρικής οικίας Μαρίας Κάλλας με σκοπό τόσο να τιμήσει την μοναδική καλλιτέχνη όσο και να γνωστοποιήσει τον τόπο καταγωγής της, το Νεοχώριο Ιθώμης.
Η Μαρία Κάλλας, η πλέον διάσημη στον κόσμο Ελληνίδα καλλιτέχνης, αποτελεί ξεχωριστό σημείο αναφοράς, μνήμης και τιμής για τους Έλληνες, όπως και αναπόσπαστο κομμάτι της πολιτιστικής κληρονομιάς μας, ιδιαιτέρως για το Δήμο μας που έχει την τιμή να φιλοξενεί  την πατρογονική οικία της Μαρίας Κάλλας, της δικής μας Μαρίας.

Την εκδήλωση θα διανθίσουν με τις ερμηνείες τους η σοπράνο Κατερίνα Παλαιολόγου και Μαριλένα Κυριακοπούλου, ενώ στο πιάνο θα τις συνοδεύσει ο σολίστ Γιάννης Σύμκο.

Στον 1ος κύκλο θα ακουστούν διάσημες άριες του Ιταλικού ρεπερτορίου από εμβληματικούς ρόλους που είχε ερμηνεύσει κατά τη διάρκεια της καριέρας της η Μαρία Κάλλας, στον 2ο κύκλο θα ερμηνευτούν ενότητες τραγουδιών Ελλήνων συνθετών της μεγάλης επτανησιακής σχολής, καθώς και γνωστά ντουέτα από ελληνικές οπερέτες.

Κατά την εκδήλωση θα γίνεται συγκέντρωση τροφίμων μακράς διαρκείας από την Τράπεζα Αλληλεγγύης της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου μας με σκοπό την διανομή τους σε άπορες οικογένειες.

Στην εκδήλωση θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα πρόληψης κατά του κορωνοϊου.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ                          ******

Πρόσφατες αναρτήσεις