Ωράριο εξυπηρέτησης πολιτών: 8:00 – 15:00

Μελιγαλάς:

Σάββατο 17 Αυγούστου 2019, στις 21:00 

«3ο  Ρεσιτάλ Λυρικού Τραγουδιού – Αποχαιρετώντας την πανσέληνο»

Στον προαύλιο χώρο του πατρογονικού σπιτιού της Μαρίας Κάλλας,

στο Νεοχώριο Ιθώμης Μεσσηνίας 

Συμμετέχουν: Κατερίνα Παλαιολόγου – σοπράνο

Μαριλένα Κυριακοπούλου – σοπράνο

Γιάννης Σύμκο – σολίστ πιάνου

Ο Δήμος Οιχαλίας 

Σε συνδιοργάνωση με την ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ του ΔΗΜΟΥ ΟΙΧΑΛΙΑΣ

Η Μαρία Κάλλας, η πλέον διάσημη στον κόσμο Ελληνίδα καλλιτέχνης, αποτελεί ξεχωριστό σημείο αναφοράς, μνήμης και τιμής για τους Έλληνες, όπως και αναπόσπαστο κομμάτι της πολιτιστικής κληρονομιάς μας, ιδιαιτέρως για το Δήμο μας που έχει την τιμή να φιλοξενεί  την πατρογονική οικία της Μαρίας Κάλλας, της δικής μας Μαρίας.

Για 3η συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Οιχαλίας διοργανώνει λυρική βραδιά στον προαύλιο χώρο της πατρικής οικίας Μαρίας Κάλλας με σκοπό τόσο να τιμήσει την μοναδική καλλιτέχνη όσο και να γνωστοποιήσει τον τόπο καταγωγής της, το Νεοχώριο Ιθώμης.

Την εκδήλωση θα διανθίσουν με τις ερμηνείες τους η σοπράνο Κατερίνα Παλαιολόγου και Μαριλένα Κυριακοπούλου, ενώ στο πιάνο θα τις συνοδεύσει ο σολίστ Γιάννης Σύμκο. Κατά την εκδήλωση θα ακουστούν τραγούδια και άριες που θα μας ταξιδέψουν στον ονειρικό κόσμο της όπερας και θα ομορφύνουν ακόμα περισσότερο την καλοκαιρινή μεσσηνιακή βραδιά ώστε να αποχαιρετήσουμε την πανσέληνο με τον τρόπο που της αρμόζει.

Κατά την εκδήλωση θα γίνεται συγκέντρωση τροφίμων μακράς διαρκείας, ρούχων και υποδημάτων από την Τράπεζα Αλληλεγγύης της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου μας με σκοπό την διανομή τους σε άπορες οικογένειες.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Πρόσφατες αναρτήσεις