Ωράριο εξυπηρέτησης πολιτών: 8:00 – 15:00

Μελιγαλάς:

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΟΝΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΟΙΧΑΛΙΑΣ

Ο Δήμος Οιχαλίας λαμβάνοντας υπόψη τις  απαιτήσεις του σύνθετου γονικού ρόλου, όπως αυτός έχει διαμορφωθεί από τις δύσκολες κοινωνικό-οικονομικές και υγειονομικές συνθήκες υλοποιεί το πρόγραμμα «Από το Α έως το Ω: μία Ακαδημία Γονέων» σε συνεργασία με την Κινητή Μονάδα Κέντρου Κοινότητας Δήμου Καλαμάτας Π.Ε Μεσσηνίας και την Ελληνική Εταιρεία Εφηβικής Ιατρικής(Ε.Ε.Ε.Ι) που τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και του ΕΔΔΥΠΠΥ.

Πρόκειται για πέντε δίωρες(18:15-20:15) διαδραστικές συναντήσεις γονέων με ειδικούς, την 2η Τετάρτη κάθε μήνα από τον Ιανουάριο ως το Μάιο, με σκοπό την ενημέρωση, εκπαίδευση, στήριξη και ενδυνάμωση του γονικού ρόλου. Η θεματολογία των μηνιαίων συναντήσεων άπτεται ζητημάτων που σχετίζονται με την υγεία, την ανάπτυξη, τη συμπεριφορά και τις σχέσεις τόσο σε οικογενειακό όσο και σε σχολικό πλαίσιο.

Ο σχετικός σύνδεσμος παρακολούθησης και το θέμα της συνάντησης θα αναρτώνται νωρίτερα από την ημερομηνία διεξαγωγής στην ιστοσελίδα του Δήμου Καλαμάτας.

Μετά το πέρας των συναντήσεων υπάρχει η δυνατότητα χορήγησης βεβαίωσης παρακολούθησης, για όποιον γονέα το επιθυμεί, αρκεί να συμπληρώσει την παρακάτω σχετική αίτηση συμμετοχής (https://www.kalamata.gr/el/katoikoi/akadimia-goneon ) καθώς και τη φόρμα αξιολόγησης.

Πληροφορίες : 2721360652(Χαριζοπούλου Μαρία ψυχολόγος)

Πρόσφατες αναρτήσεις