Ωράριο εξυπηρέτησης πολιτών: 8:00 – 15:00

Μελιγαλάς:

Ανέλαβαν υπηρεσία οι εργάτες πυροπροστασίας του Δήμου Οιχαλίας.

Συνάντηση με τα άτομα που προσελήφθησαν για τις ανάγκες της πυρασφάλειας του Δήμου Οιχαλίας, είχε η Δήμαρχος κα Γεωργακοπούλου, τη Δευτέρα 17 Ιουλίου 2023 στο Πνευματικό Κέντρο “Μαρία Κάλλας”, παρουσία των αντιδημάρχων Ηλία Ντονά και Αθανασίου Στεφανούρη , του Προϊσταμένου του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Οιχαλίας και στελεχών του Π.Κ. Μελιγαλά και της Δ.Π.Υ. Ν. Μεσσηνίας

Τέθηκαν οι βάσεις πάνω στις οποίες θα κληθούν να εκτελέσουν το έργο τους και αυτό το καλοκαίρι και συγκεκριμένα επισημάνθηκε η πλήρης συνεννόηση και επικοινωνία, που πρέπει να υπάρχει, με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου και τους Προέδρους των Κοινοτήτων.

Η Δήμαρχος, τους ευχήθηκε καλή αρχή, επισημαίνοντας την αξία του έργου που θα επιτελέσουν, συμβάλλοντας στη πρόληψη, την επιτήρηση της ευρύτερης περιοχής, τον καθαρισμό των χώρων, όπου χρειαστεί κ.α.

Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Γραφείο της Δημάρχου με τα στελέχη της Πυροσβεστικής την κ.Μπομπόνη υποδ/τη Π.Υ Καλαμάτας, τον κ.Γεωργανά επιπυραγό Π.Υ Καλαμάτας και τον κ.Λαδά αναπληρωτη προϊστάμενο Πυροσβεστικού Κλιμακίου Μελιγαλά, όπου συζητήθηκαν σχέδια και τρόποι αντιμετώπισης πυρκαγιάς.

Πρόσφατες αναρτήσεις