ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ 7Η ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΔΟ

Την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου στα γραφεία της Π.Ε. Μεσσηνίας, όπου παρευρέθηκε και η Δήμαρχος Οιχαλίας κ. Γεωργακοπούλου, υπογράφηκαν από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ Νίκα, οι συμβάσεις των κάτωθι έργων προκειμένου να ξεκινήσουν οι εργασίες συνολικού προϋπολογισμού 2,9 εκατομμυρίων ευρώ, και αφορούν την περιοχή του Δήμου Οιχαλίας:

  1. «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ 7η ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΔΟ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ – ΠΡΟΣ ΝΑΟ ΕΠΙΚΟΥΡΙΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ», προϋπολογισμού 200.000 €,
  2. «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ 7Η ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΔΟ, ΤΜΗΜΑ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟ – ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ, Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ», προϋπολογισμού 000.000 €
  3. «ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΑΔΡΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΝΑΔΑΣΜΟΥ ΔΩΡΙΟΥ-ΨΑΡΙΟΥ», προϋπολογισμού000 €.
  4. Ανάπλαση ιστορικών κτηρίων και μνημείων Δήμου Οιχαλίας (Πηγάδα Μελιγαλά) προϋπολογισμού000 €

Ήταν χρόνιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής που έχει να κάνει προπαντός με την αποκατάσταση των υποδομών και της βελτίωσης της ασφάλειας στην 7η επαρχιακή οδό.

Οι παρεμβάσεις αυτές είναι έργα πνοής για το Δήμο μας και το οφείλαμε στους δημότες μας.

Η συνεχής παρουσία του Δήμου στα γραφεία της Π.Ε. Μεσσηνίας, σηματοδοτεί την πολύ καλή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Οιχαλίας και για αυτό το λόγο η Δήμαρχος ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Περιφερειάρχη κ. Νίκα, τον  Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Μεσσηνίας κ. Τσουκαλά.

Η Δημοτική Αρχή τηρεί τις προεκλογικές δεσμεύσεις της και με ενέργειες της και σε συνεργασία με την Περιφερειακή Αρχή υλοποιεί έργα πνοής για το Δήμο Οιχαλίας τα οποία θα συμβάλλουν σημαντικά στην ανάπτυξη της περιοχής.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print

Δελτία Τύπου