ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΗΛΩΣΗΣ ΖΗΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ.

Οι πολίτες που υπέστησαν ζημιές στις μόνιμες κατοικίες τους από την πρόσφατη πυρκαγιά παρακαλούνται να υποβάλλουν αίτημα στο Δήμο Οιχαλίας προς την αρμόδια επιτροπή καταγραφής ζημιών.

Το αρχικό αίτημα να αποστέλλεται ηλεκτρονικά στο email meligala@otenet.gr με όλα τα στοιχεία του αιτούντος ή στο ΚΕΠ στο Διαβολίτσι ή στο τηλέφωνο 2724360352 (Δημαρχείο Μελιγαλά, κ. Παράσχου ή κ. Μπίρταχα) προκειμένου να πραγματοποιηθούν αυτοψίες στους χώρους.

Όσον αφορά για ζημιές σε φυτικό και ζωικό κεφάλαιο έχει γίνει αναγγελία στον ΕΛΓΑ και οι πληγέντες ανά κατηγορίας της ζημιάς που υπέστησαν θα πρέπει να επικοινωνούν απευθείας ως εξής:

Για καταγραφή ζημιών στο ζωικό κεφάλαιο στο τηλέφωνο 2710230742 στο ΕΛΓΑ.

Για καταγραφή ζημιών στο φυτικό κεφάλαιο, θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση για τη δήλωση των ζημιών μετά από έλεγχο που θα πραγματοποιήσει ο ΕΛΓΑ.

Για καταγραφή ζημιών σε πάγια (σταβλοι, αρδευτικά συστήματα, ποτίστρες κλπ.) και αποθηκευμένα (ζωοτροφές κλπ) στο τηλέφωνο 2724360339 – 6979791540 ή με αίτηση email meligala@otenet.gr με όλα τα στοιχεία του αιτούντος έως και 28-8-2021.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print

Δελτία Τύπου