Ωράριο εξυπηρέτησης πολιτών: 8:00 – 15:00

Μελιγαλάς:

ΔΙΑΝΟΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΜΕΣΩΝ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ.

O Δήμος Οιχαλίας ανταποκρίθηκε άμεσα στο άκουσμα από τους υπευθύνους του Κέντρου Υγείας Μελιγαλά ότι υπάρχει έλλειψη σε μάσκες και επικοινώνησε με τον Διευθυντή του Κέντρου Υγείας κ. Αργυρόπουλο και καταγράφηκαν οι άμεσες ανάγκες. Σήμερα παραδόθηκαν μάσκες μιας χρήσεως και αντισηπτικά για χρήση στο Κέντρο Υγείας.
Αξίζει να αναφερθεί ότι το κενό ιατρικού προσωπικού που είχε αναφερθεί αρχίζει και καλύπτεται μερικώς με την άφιξη ενός ιατρού και αναλαμβάνει άμεσα καθήκοντα.
Ακόμα μοιράστηκαν αντισηπτικά, μάσκες και γάντια στις υπηρεσίες του Αστυνομικού Τμήματος Μελιγαλά και του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Μελιγαλά.
Επιπλέον των ανωτέρω πραγματοποιήθηκε ενημέρωση στον καταυλισμό των Ρομά της Τ.Κ. Μελιγαλά, για τη χρήση των ατομικών μέσων προστασίας αλλά και γενικά για τα μέτρα προφύλαξης που θα πρέπει να λαμβάνουν καθημερινά, από το προσωπικό της Βοήθειας στο Σπίτι της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Οιχαλίας και τους μοιράστηκαν μάσκες μιας χρήσεως και αντισηπτικά.
Η στήριξη του Δήμου είναι άμεση όπου διαπιστώνεται ανάγκη λόγω της πρωτόγνωρης κατάστασης που ζούμε όλοι και αυτό θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες.
Μένουμε σπίτι – Δεν ξεχνούμε τους συνανθρώπους μας.