Ωράριο εξυπηρέτησης πολιτών: 8:00 – 15:00

Μελιγαλάς:

Εκδήλωση προληπτικού ελέγχου οστεοπόρωσης & ενημέρωσης για την πρόληψη των πτώσεων.

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Οιχαλίας σε συνεργασία με τον Δήμο Οιχαλίας, την Περιφέρεια Πελοποννήσου – Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας, τον Σύλλογο Σκελετικής Υγείας Πεταλούδα και τον Ιατρικό Σύλλογο Μεσσηνίας διοργανώνουν διήμερη εκδήλωση προληπτικού ελέγχου οστεοπόρωσης  και ενημέρωσης για την πρόληψη των πτώσεων την Παρασκευή και το Σάββατο 10 και 11 Φεβρουαρίου 2017 με γενικό θέμα: «Πρόσεχε Μην Πέσεις».
 
Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κόσμου από εξειδικευμένους επιστήμονες σχετικά με τις πτώσεις, την οστεοπόρωση, την πρόληψη και την αντιμετώπιση τους.
 
Η εκδήλωση απευθύνεται σε άτομα κάθε ηλικίας και αποτελείται από δύο μέρη:

  • Δωρεάν μέτρηση οστικής πυκνότητας σε άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών στο Πνευματικό Κέντρο «Μαρία Κάλλας» στο Μελιγαλά,

την Παρασκευή 10/02/2017, ώρες 17:00 έως 20:00
το Σάββατο 11/02/2017, ώρες 10:00 έως 14:00
Πληροφορίες και κλείσιμο ραντεβού στο τηλέφωνο 6945797283

  • Ενημερωτικές ομιλίες και παροχή οδηγιών από εξειδικευμένους επιστήμονες στο Πνευματικό Κέντρο «Μαρία Κάλλας» στο Μελιγαλά το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00.
  • Βασικοί ομιλητές: Πανομήτρος Γεώργιος, Ειδικός Ιατρός Γενικής Ιατρικής

Αθανασοπούλου Γ Αγγελική, Νοσηλεύτρια RN,MDc
Ξυδιά Αθηνά, Κοινωνική Λειτουργός Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι»
 

Η είσοδος για τις ομιλίες είναι ελεύθερη για όλους.

Προσκαλείσθε όλοι να παρακολουθήσετε την εκδήλωση καθώς η ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗ είναι ένα θέμα υγείας που μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε πρόβλημα με σοβαρές επιπτώσεις. Η ενημέρωση αποτελεί την αρχή της πρόληψης και της σωστής αποκατάστασης.
omilia-facebook-small-1
 

Πρόσφατες αναρτήσεις