Ωράριο εξυπηρέτησης πολιτών: 8:00 – 15:00

Μελιγαλάς:

Εκδώστε τα Πιστοποιητικά του Δήμου Οιχαλίας από το σπίτι σας!

Ένα ακόμη βήμα προς τον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών του Δήμου μας,  με σκοπό την απλούστευση των διαδικασιών, την αποδοτικότερη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου και την ποιοτικότερη εξυπηρέτηση των Δημοτών μας, πραγματοποιείται μέσω της Ψηφιακής Έκδοσης Πιστοποιητικών Δήμου Οιχαλίας με τη χρήση των κωδικών του πολίτη στο TaxisNET.

Μέσω αυτής της υπηρεσίας κάθε δημότης έχει τη δυνατότητα να μπει στο σύστημα έκδοσης ψηφιακών πιστοποιητικών του Δήμου μας να κάνει αίτηση και στη συνέχεια να παραλάβει ηλεκτρονικά το πιστοποιητικό που τον ενδιαφέρει, χωρίς να χρειάζεται να έρθει αυτοπροσώπως στο Δημαρχείο ή στο ΚΕΠ.

Η νέα αυτή υπηρεσία κάνει χρήση των κωδικών που διαθέτει κάθε πολίτης στο TaxisNET.

Οι κωδικοί αυτοί χρησιμοποιούνται για την εισαγωγή στο σύστημα, χωρίς να χρειάζεται οποιαδήποτε επιπλέον εγγραφή του χρήστη ή ενεργοποίηση οποιουδήποτε λογαριασμού. Απλά και γρήγορα!

Η είσοδος στην εφαρμογή γίνεται μέσω του ιστότοπου του Δήμου https://oichalia.gov.gr, στην αρχική σελίδα, στο κουμπί Σύστημα υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων.

Σε διάστημα ενός έτους προγραμματίζουμε να είναι διαθέσιμο στην εφαρμογή το σύνολο των ψηφιακών πιστοποιητικών και βεβαιώσεων που προσφέρει ο Δήμος.

Μέσω του συστήματος ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων κάθε δημότης κάνει αίτηση ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

  1. Εισέρχεστε στο σύστημα με χρήση προσωπικών κωδικών TaxisNET.
  2. Αφού διαβάσετε το κείμενο ενημέρωσης για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων πρέπει να αποδεχτείτε τους όρους για να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα.
  3. Από τις αιτήσεις που εμφανίζονται επιλέγετε την/τις αιτήσεις που σας ενδιαφέρουν, τα υποχρεωτικά πεδία εμφανίζονται με αστερίσκο.
  4. Συμπληρώστε τα απαραίτητα κατά περίπτωση πεδία και επισυνάπτεται τα σχετικά έγγραφα εφόσον χρειάζεται.
  5. Επιλέγετε «ΥΠΟΒΟΛΗ».
  6. Εκτύπωση Αίτησης.

Πρόσφατες αναρτήσεις