Ωράριο εξυπηρέτησης πολιτών: 8:00 – 15:00

Μελιγαλάς:

ΕΚΤΑΚΤΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ (ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 4) ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 21-08-2022.

Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς, που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας (www.civilprotection.gr), για την Κυριακή 21 Αυγούστου 2022 προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς για την ΠΕ Μεσσηνίας (κατηγορία κινδύνου 4) για όλους τους Δήμους της.

Οι πολίτες πρέπει να είναι προσεκτικοί και να μην προβούν σε καμία ενέργεια που θα είναι αιτία εκδήλωσης πυρκαγιάς. Εφιστά ιδιαιτέρως την προσοχή σε αγρότες, κτηνοτρόφους, μελισσοκόμους και σε όσους απασχολούνται στην ύπαιθρο να αποφύγουν ενέργειες που μπορούν να προκαλέσουν πυρκαγιά από αμέλεια.

Σας ενημερώνουμε ότι απαγορεύεται η διέλευση, κυκλοφορία, επίσκεψη, διαμονή, παραμονή, κατασκήνωση καθώς και η οργάνωση και διενέργεια οποιασδήποτε δραστηριότητας αθλητικής ψυχαγωγικής, θρησκευτικής κλπ σε περιοχές NATURA, δάση, δασικές εκτάσεις.

Οι περιοχές απαγόρευσης κυκλοφορίας αναφέρονται στην υπ. αριθμ. 217214/28-06-2022 με ΑΔΑ: 69ΩΓ7Λ1-Δ42 απόφαση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου (Αναρτημένη στην Ιστοσελίδα Περιφέρειας Πελοποννήσου και στο Πρόγραμμα Διαύγεια).

Η τήρηση της Απόφασης Απαγόρευσης Κυκλοφορίας ελέγχεται από την Αστυνομία, Πυροσβεστική, Δασική Υπηρεσία και Δημοτική Αστυνομία.

Πρόσφατες αναρτήσεις