Ωράριο εξυπηρέτησης πολιτών: 8:00 – 15:00

Μελιγαλάς:

ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΥ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ «ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗΣ» ΣΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΟΙΧΑΛΙΑΣ.

Εθιμοτυπική επίσκεψη στη Δήμαρχο Οιχαλίας κ.Γεωργακοπούλου πραγματοποίησε την Τετάρτη 12/4 ο κ.Γιαννόπουλος Σταύρος, πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Συλλόγου στη Νέα Υόρκη «Αριστομένης», ο οποίος έλκει την καταγωγή του από το Νεοχώριο Ιθώμης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε θερμό κλίμα και υπήρξε εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων επί θεμάτων αμοιβαίου ενδιαφέροντος, η συζήτησις επικεντρώθηκε στις δράσεις που αφορούν την συμπλήρωση 100 χρόνων από την γέννηση της Μαρίας Κάλλας και στην υποχρέωση όλων μας να κάνουμε γνωστό τον τόπο καταγωγής της, το Νεοχώριο Ιθώμης.

Κατά την επίσκεψή του ο κ.Γιαννόπουλος δώρισε στο Δήμο Οιχαλίας, εκ μέρους του Συλλόγου, ένα μη επανδρωμένο αερόχημα(drone) για να χρησιμοποιηθεί από τις υπηρεσίες πολιτικής άμυνας και πολιτικής προστασίας του Δήμου Οιχαλίας και κατά την διεξαγωγή εκδηλώσεων.

Η Δήμαρχος ευχαρίστησε θερμά τον κ.Γιαννόπουλο για την αγάπη του και το έμπρακτο ενδιαφέρον του για τον τόπο καταγωγής του.

Πρόσφατες αναρτήσεις