Ωράριο εξυπηρέτησης πολιτών: 8:00 – 15:00

Μελιγαλάς:

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η 2η ΒΡΑΔΙΑ ΛΥΡΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΤΗΝ Τ.Κ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ ΙΘΩΜΗΣ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 2η βραδιά λυρικού τραγουδιού στην πατρογονική οικία της Μαρίας Κάλλας, στην Τ.Κ  Νεοχώριου Ιθώμης του Δήμου Οιχαλίας, το Σάββατο στις 25/8/2018.
Η θετική ανταπόκριση και η προσέλευση του κόσμου μας δίνει το δικαίωμα να μιλάμε πλέον εκ του ασφαλούς για την δημιουργία ενός πολιτιστικού θεσμού για το τόπο μας πράμα που άλλωστε ήταν και σκοπός μας, αλλά και υποχρέωση μας ώστε να αποδώσουμε την προσήκουσα τιμή στην μεγάλη Ντίβα της Όπερας.
Στην εκδήλωση υπό το φως της πανσελήνου και παρά την απογευματινή βροχή το πλήθος απόλαυσε μια μαγευτική Μεσσηνιακή βραδιά παρέα με άριες αφιερωμένες στην «δική μας Μαρία».
Ερμήνευσαν, εντυπωσιάζοντας το κοινό,  η Κατερίνα Παλαιολόγου  – σοπράνο και η Μαρία Παπαπετροπούλου στο πιάνο.
Ραντεβού το επόμενο καλοκαίρι με σκοπό και στόχο του Δήμου Οιχαλίας τουλάχιστον να έχει ξεκινήσει η αποκατάσταση – αναστύλωση της πατρογονικής οικίας της «δικής μας Μαρίας».
Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Δήμος Οιχαλίας σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Πελοποννήσου, της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Οιχαλίας(Τράπεζα Αλληλεγγύης) και του Συλλόγου Αποφοίτων Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας «Μαρία Κάλλας».