Ωράριο εξυπηρέτησης πολιτών: 8:00 – 15:00

Μελιγαλάς:

ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΛΟΓΩ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ.

Σε συνέχεια της από 19-3-2020 ανακοίνωσής μας, υπενθυμίζουμε στους δημότες μας ότι  χώρα μας και κατά συνέπεια ο Δήμος μας, περνά κρίσιμες και πρωτόγνωρες στιγμές, σε εξαιρετικά επικίνδυνες συνθήκες για την υγεία των εργαζομένων και των πολιτών.
Για την προάσπιση της δημόσια υγείας και την πρόληψη – αποφυγή του Κορονοϊού θα πρέπει να βοηθήσουμε όλοι και ειδικά στο να παραμείνουν οι κοινόχρηστοι χώροι καθαροί.
Όλοι οι πολίτες πρέπει να βοηθήσουμε και καλούμε όλους  :

  1. Να κατεβάζουμε τα απορρίμματα του σπιτιού, αποκλειστικά μόνο το βράδυ.
  2. Να τα δένουμε καλά σε σακούλες και τα ρίχνουμε μέσα στους κάδους και όχι έξω από αυτούς.
  3. Να μην απορρίπτουμε στους κάδους ανακύκλωσης χρησιμοποιημένα γάντια, μάσκες κλπ όπως και επίσης να μην τα πετάμε κάτω.
  4. Να μην βγάζουμε έξω κάθε είδους μη χρήσιμα για εμάς αντικείμενα, όπως τραπέζια, καρέκλες, στρώματα ή ηλεκτρικές συσκευές.
  5. Να μην αφήνουμε χόρτα, κλαδιά και απορρίμματα ανακαινίσεων ή οικοδομικά υλικά στους κάδους ή στα πεζοδρόμια.

 
Επιβάλλεται η υπηρεσία καθαριότητας και το προσωπικό της, που δίνει κάθε μέρα τη μάχη, στις σημερινές επιδημικές συνθήκες να ασχοληθεί ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ με την συλλογή των οικιακών απορριμμάτων και για τον επιπλέον λόγο ότι η υπηρεσία καθαριότητας λειτουργεί με μειωμένο προσωπικό.
 
Πρέπει να βοηθήσουμε όλοι, δείχνοντας κατανόηση και αλληλεγγύη για να ξεπεραστεί αυτή η κρίση, προστατεύοντας τη δημόσια ΥΓΕΙΑ, αλλά και τους εργαζόμενους που την υπηρετούν.

Πρόσφατες αναρτήσεις