ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 27/3.

Ο Δήμος Οιχαλίας ανταποκρινόμενος και φέτος στο κάλεσμα της περιβαλλοντικής οργάνωσης WWF συμμετέχει στην παγκόσμια εκστρατεία για την “Ώρα της Γης” σβήνοντας τα φώτα σε όλα τα δημοτικά κτίρια το Σάββατο 27/3 και ώρα 20:30.
Καλούμε όλους τους Δημότες μας να συμμετάσχουν στην «Ώρα της Γης» σβήνοντας ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ τα φώτα του σπιτιού τους το Σάββατο 27/3 και ώρα 20:30 για να ενώσουμε τη φωνή μας με όλους τους ανθρώπους της γης για την προστασία της φύσης.
Ιδιαίτερα φέτος με τις πρωτόγνωρες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί με την πανδημία γίνεται ολοφάνερος ο άρρηκτος δεσμός της ανθρώπινης υγείας με την υγεία του πλανήτη. Μέσα σε όλη αυτή τη μάχη που δίνει η ανθρωπότητα για την επαναφορά της στην κανονικότητα είναι ευκαιρία να επαναξιολογήσουμε τη σχέση μας με την φύση και να κάνουμε μια νέα αρχή.
«ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ», για όσα πραγματικά έχουν αξία στη ζωή μας, για την υγεία μας, για όσους αγαπάμε και μας αγαπούν, για τα παιδιά μας, για το μέλλον που ονειρευόμαστε.
Όσοι δημότες επιθυμούν μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα https://www.wwf.gr/earth_hour/ και να δηλώσουν την ατομική συμμετοχή τους στην «Ώρα της Γης».

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print

Δελτία Τύπου