Παράδοση μελετών από την Αναπτυξιακή Μεσσηνίας Α.Ε. Ο.Τ.Α

Παρεδόθησαν στις 30/12/2021, από μεριάς Αναπτυξιακής Μεσσηνίας Α.Ε. Ο.Τ.Α., στο γραφείο της Δημάρχου Οιχαλίας, οι δύο μελέτες που αφορούν 1. Την ανάπλαση των πηγών «Κουμπέ», τ.κ. Κάτω Μέλπειας, ΔΕ Ανδανίας και 2. Τον ποδηλατόδρομο επί της 24ης Ε.Ο. στο τμήμα Μελιγαλά-Μερόπη.

Παρόντες, από μεριάς Δήμου Οιχαλίας ήταν η Δήμαρχος κα. Γεωργακοπούλου Παναγιώτα, οι Αντιδήμαρχοι κ. Δημητρακόπουλος Κωνσταντίνος και Τράγος Δημοσθένης και η Δ/ντρια Τεχνικών Υπηρεσιών κα. Λάρδα Χρυσούλα, ενώ από μεριάς Αναπτυξιακής Μεσσηνίας Α.Ε. Ο.Τ.Α. ήταν ο Πρόεδρος κος. Σαρδέλης Αναστάσιος και ο Δ/νων Σύμβουλος κος. Αδαμόπουλος Αναστάσιος.

Συγκεκριμένα, οι μελέτες αφορούν έργα που, θα δημιουργήσουν πόλο έλξης των συνδημοτών μας και θα δώσουν προστιθέμενη αξία στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου μας.

Η Δημοτική Αρχή, πιστή σε έννοιες όπως η αξιοποίηση του φυσικού περιβάλλοντος και η βιώσιμη κινητικότητα, προτίθεται να συνεχίσει και στο εγγύς μέλλον με τέτοιου είδους εγχειρήματα και σε άλλες τοπικές κοινότητες του Δήμου Οιχαλίας

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print

Δελτία Τύπου