Ωράριο εξυπηρέτησης πολιτών: 8:00 – 15:00

Μελιγαλάς:

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 12/8

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ – ΤΕΤΑΡΤΗ 12/8 ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ – ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ «ΣΤΑΘΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ»
«Το δώρο της Παπλωματούς» του Τζεφ Μπριμπό
Διασκευή, σκηνοθεσία, σκηνικά: Λέττα Πετρουλάκη
Μουσική Επιμέλεια: Κατερίνα Πετρουλάκη
Κουκλοκατασκευές: Λέττα Πετρουλάκη, Νικολέττα Βασιλοπούλου, Γεωργία Δημητρακοπούλου, Ιωάννα Κουτέλα, Πόπη Μαυρέα, Μαρίζα Νταϊδφά
Φωτισμοί: Γιώργος Μίνος
Ειδικές κατασκευές: Γιώργος Αγγελόπουλος, Τάκης Σοφικίτης
Αφίσα: Τζένη Ντεκελέ
Παίζουν οι κουκλοπαίκτες: Βέρα Γεωργακοπούλου, Ιωάννα Κωστοπούλου, Μίνα Μουρίκη, Πέγκυ Σούλιου
Τεχνική υποστήριξη: Λέττα Πετρουλάκη
Υπόθεση του έργου
Το βραβευμένο παραμύθι «Το δώρο της παπλωματούς» αποφασίσαμε να το διασκευάσουμε  για κουκλοθέατρο εξ’ αιτίας της αγάπης που τρέφουν γι αυτό όλα τα παιδιά. Είναι η  ιστορία μιας ευαίσθητης γυναίκας που σκοπό της ζωής της είχε βάλει την προσφορά και τη βοήθεια σε φτωχούς και κατατρεγμένους.
Έφτιαχνε με τα μαγικά της χέρια χειροποίητα, υπέροχα παπλώματα, με τα οποία σκέπαζε όσους κρύωναν και δεν είχαν σπίτι και κρεβάτι να ξεκουραστούν. Στην ίδια όμως πολιτεία ζούσε και ένας άπληστος βασιλιάς που σκοπό της ζωής του ήταν να μαζεύει δώρα από τους υπηκόους του. Όταν ανακάλυψε πως η μόνη που δεν του είχε κάνει δώρο ήταν η παπλωματού, προσπάθησε με καλό αλλά και κακό τρόπο να την πείσει να του προσφέρει ένα πάπλωμα. Αυτή όμως του αρνήθηκε υποστηρίζοντας ότι τα παπλώματα τα χαρίζει μόνο σε φτωχούς ανθρώπους.
Άραγε θα καταφέρει η γλυκιά και μαγική παπλωματού να αλλάξει το χαρακτήρα του βασιλιά; Θα κερδίσει την εμπιστοσύνη του και θα τον πείσει να γίνει καλός και φιλεύσπλαχνος για να κερδίσει ένα πάπλωμά της;
Ένα τρυφερό παραμύθι που επιβραβεύει την προσφορά , την αλληλεγγύη , την αγάπη για το συνάνθρωπο ιδιαίτερα αυτόν που έχει την ανάγκη μας και στηλιτεύει τη φιλαργυρία, την απληστία, τον εγωισμό και την έλλειψη ανθρωπιάς.
Τράπεζα Αλληλεγγύης της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Οιχαλιας.
Στην εκδήλωση θα  εκδηλώσεις θα γίνεται συγκέντρωση τροφίμων μακράς διαρκείας από την Τράπεζα Αλληλεγγύης της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου μας με σκοπό την διανομή τους σε άπορες οικογένειες.
ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ : ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΟΙΧΑΛΙΑΣ.
ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ.
Στις εκδηλώσεις θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα πρόληψης του κορωνοϊου.

Πρόσφατες αναρτήσεις