Ωράριο εξυπηρέτησης πολιτών: 8:00 – 15:00

Μελιγαλάς:

ΠΡΑΓΜΑΤΟΙΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΤΟΜΗΣ ΤΟΥ ΗΡΩΑ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΡΑΚΙΤΣΟΥ ΣΤΗΝ Τ.Κ ΚΑΤΣΑΡΟΥ.

Την Κυριακή 27/5/2018 με τιμή και Εθνική Υπηρηφάνεια  πραγματοποιήθηκαν τα αποκαλυπτήρια της προτομής του συμπατριώτη μας, αγωνιστή του 1821 Ιωάννη Καρακίτσου.
Στην κεντρική πλατεία της Τ.Κ Κατσαρού σε μια σεμνή τελετή όπου παραβρέθηκε πλήθος κόσμου, τόσο κάτοικοι όσο και επισκέπτες από τις γύρω περιοχές, για να τιμήσουν τον λησμονημένο ήρωα Ιωάννη Καρακίτσο και να θυμηθούμε το χρέος μας απέναντι στους ήρωες που έδωσαν την ψυχή τους και το αίμα τους για να είμαστε εμείς ελεύθεροι.
Κατά την εκδήλωση τελέστηκε τρισάγιο στην μνήμη του Ήρωα από τοπικούς ιερείς, κατάθεση στεφάνων από τις τοπικές αρχές και φορείς, τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε η απευθείας απόγονος του ήρωα Βίκυ Κοσμοπούλου, ενώ την εκδήλωση συμπλήρωνε η συνοδεία της Φιλαρμονικής του Δήμου Οιχαλίας.
Συγκίνηση προκάλεσε η κατάθεση στεφάνου από την γηραιότερη εν ζωή απόγονο του αγωνιστή, ενενηνταπεντάχρονη  κ.Τούλα Κουρκουλή.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Οιχαλίας κ.Αριστείδης Σταθόπουλος, ο Πρόεδρος της Τ.Κ Κατσαρού κ.Περικλής Σταυρόπουλος, η κ.Αντωνία Μπούζα ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας, Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Οιχαλίας, Πρόεδροι και Εκπρόσωποι των Τοπικών κοινοτήτων του Δήμου Οιχαλίας, πρώην Δήμαρχοι και πρώην πρόεδροι της Τ.Κ Κατσαρού, εκπρόσωποι τοπικών συλλόγων και φορέων.
Ευχαριστούμε όσους μας τίμησαν με την παρουσίας τους.