Ωράριο εξυπηρέτησης πολιτών: 8:00 – 15:00

Μελιγαλάς:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ – αφορά ιδιοκτήτες κατεστραμμένης κατοικίας (χαρακτηρισμένη «κόκκινη» ή «κίτρινη»)

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός (ΕΕΣ) υλοποιεί πρόγραμμα οικονομικής ενίσχυσης μέσω τραπεζικών μεταφορών. Το πρόγραμμα έχει σκοπό να βοηθήσει στην σταδιακή ανάκαμψη των πληγέντων και να μετριάσει το αίσθημα ανασφάλειας για την περίοδο υλοποίησης του. Σε αυτό εντάσσονται πληγέντες με κατεστραμμένες κατοικίες σύμφωνα με τα παρακάτω κριτήρια συνοδευόμενα από τα αντίστοιχα δικαιολογητικά.

Η καταγραφή αφορά τις κοινότητες Διαβολιτσίου, Καρνασίου και Κάτω Μέλπειας, ιδιοκτήτες κατεστραμμένης κατοικίας (χαρακτηρισμένη «κόκκινη» ή «κίτρινη») και θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2/2/2022 και ώρα 09:00 με 15:00 στον 1ο όροφο του Δημαρχείου Μελιγαλά.

Επίσης ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους ότι η υποβολή αίτησης για την οικονομική ενίσχυση θα είναι δυνατή και έπειτα από την αποχώρηση των ομάδων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, ηλεκτρονικά ως τις 15 Φεβρουαρίου 2022 (για την Πελοπόννησο), με αποστολή των δικαιολογητικών στην ηλεκτρονική δ/νση: ctp-peloponisos@redcross.gr

Γραφείο Εξυπηρέτησης του προγράμματοςστο τηλέφωνο 695 55 63639 και στο email: ctphelpdesk@redcross.gr .