Ωράριο εξυπηρέτησης πολιτών: 8:00 – 15:00

Μελιγαλάς:

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΨΗΦΙΣΜΑ

 
Θλίψη και οδύνη διακατέχει τους δημότες, το Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Οιχαλίας, μετά τη λαίλαπα της φωτιάς που έπληξε με καταστροφική μανία, κατοικημένες περιοχές της χώρας μας με ανείπωτες συνέπειες, τα αποτελέσματα της οποίας είναι πρωτόγνωρα για τη χώρα μας, που η κατακόμβη των νεκρών καθώς και οι καταστροφικές συνέπειες τόσο των κτιρίων και του φυσικού περιβάλλοντος, αλλά και του φυτικού και ζωικού κεφαλαίου, συνθέτουν ένα απίστευτα βομβαρδισμένο και κατεστραμμένο   τοπίο.
Οι εικόνες απολύτου στάχτης, επιβεβαιώνουν τον όλεθρο, την ολοκληρωτική καταστροφή και την τραγωδία που έπληξε βάναυσα, πρωτόγνωρα και ανελέητα τις πανέμορφες περιοχές απείρου κάλλους, της Ανατολικής και Δυτικής Αττικής.
Σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Οιχαλιας, εκφράζει ομόφωνα την βαθειά του θλίψη για την ανείπωτη αυτή τραγωδία που μετέτρεψε μέσα σε λίγες ώρες ένα  φανταστικό και μοναδικό τοπίο, σε κρανίου τόπο, με όσα ποικιλόμορφα αυτό συνεπάγεται. Επίσης, εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή μας στις οικογένειες των αδικοχαμένων συμπατριωτών μας. Τέλος, δηλώνουμε αλληλέγγυοι στα άμετρα προβλήματα που άφησε πίσω της η φονική πυρκαγιά.

Πρόσφατες αναρτήσεις