Ωράριο εξυπηρέτησης πολιτών: 8:00 – 15:00

Μελιγαλάς:

Συγχαρητήρια της Δημάρχου Οιχαλίας κας. Γεωργακοπούλου Παναγιώτας στους Διευθυντές των σχολικών μονάδων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Οιχαλίας.

Κατόπιν της απόφασης του Προϊσταμένου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας σχετικά με τη τοποθέτηση των Διευθυντριών/Διευθυντών στις πέντε Σχολικές Μονάδες Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου μας και συγκεκριμένα στα Λύκεια Δωρίου και Μελιγαλά και τα Γυμνάσια Διαβολιτσίου, Δωρίου και Μελιγαλά, θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια και να ευχηθώ καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο τους.

Οι σχολικές μας μονάδες χρειάζονται Διευθύντριες/Διευθυντές που θα είναι καινοτόμοι, με σκοπό την αναβάθμιση της δημόσιας εκπαίδευσης και τη δημιουργία ενός αποτελεσματικότερου και αποδοτικότερου δημόσιου σχολείου.

Στη προσπάθεια αυτή και δεδομένης της προτεραιότητας που έχουμε ως Δημοτική Αρχή για την εκπαίδευση της μαθητιώσας νεολαίας μας και την ποιοτικότερη αναβάθμιση των Σχολικών μας Μονάδων, θα ήθελα να δηλώσω την αμέριστη συμπαράσταση της Δημοτικής Αρχής και των Υπηρεσιών του Δήμου Οιχαλίας.

Πρόσφατες αναρτήσεις