Ωράριο εξυπηρέτησης πολιτών: 8:00 – 15:00

Μελιγαλάς:

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ.ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΕΣΣΗΝΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ Α.Ε. κ.ΓΙΑΝΝΑΡΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟ

Την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα κεντρικά γραφεία των ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ Α.Ε. στη Αθήνα, μεταξύ της Δημάρχου Οιχαλίας κας Γεωργακοπούλου και του Μεσσήνιου Διευθύνοντα Συμβούλου των Κτιριακών Υποδομών Α.Ε. κου Γιάνναρη Αθανάσιου.
Παρευρέθηκαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι κ. Δημητρακόπουλος και κ. Ντονάς από το Δήμο Οιχαλίας και ανώτερα στελέχη των Κτιριακών Υποδομών Α.Ε. ήτοι ο Γενικός Διευθυντής κ. Κυριαζόπουλος Θεόδωρος και η Αρχιτέκτων Μηχανικός κα Κοπανά Σίσσυ.
Από τη συνάντηση αυτή συμφωνήθηκε ότι θα υπάρξει συνεργασία των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Οιχαλίας με τις έμπειρες Τεχνικές Υπηρεσίες των Κτιριακών Υποδομών Α.Ε. ώστε να πραγματοποιηθούν τα κάτωθι έργα ανάπτυξης για το Δήμο Οιχαλίας :

  1. Αίθουσα Πολλαπλών Εκδηλώσεων – Κλειστό Γυμναστήριο στο Μελιγαλά
  2. Προσθήκη 4 νέων αιθουσών διδασκαλίας και χώρων υγιεινής, ενεργειακή αναβάθμιση – επισκευή υφιστάμενου κτηρίου και συντήρηση – καλλωπισμός  του προαυλίου χώρου στο σχολικό συγκρότημα Γυμνασίου – Λυκείου Μελιγαλά.

Συγκεκριμένα άμεσα θα ξεκινήσει από το Δήμο Οιχαλίας η Γεωτεχνική Μελέτη η οποία θα ενταχθεί στο πρόγραμμα Βιώσιμη Πόλη και οι Κτιριακές Υποδομές θα αναλάβουν τις μελέτες που θα απαιτηθούν, την υλοποίηση – κατασκευή και την επίβλεψη των έργων αυτών.
Είναι έργα πνοής για το Δήμο Οιχαλίας τα οποία θα συμβάλλουν σημαντικά στην ανάπτυξη της περιοχής. Έτσι υλοποιείται ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων του Δήμου Οιχαλίας το οποίο πραγματοποιείται με τη σημαντική συμβολή του πρώην Πρωθυπουργού κ. Σαμαρά ο οποίος πάντα συμβάλλει θετικά στις  ενέργειες – προτάσεις του Δήμου Οιχαλίας και τον ευχαριστούμε θερμά.
Σε όλες αυτές τις ενέργειες συνέβαλε και ο Βουλευτής Α’ Αθηνών κος Άγγελος Συρίγος ο οποίος κατάγεται από το Δήμο Οιχαλίας.
Η Δημοτική αρχή, τηρώντας τις δεσμεύσεις της προς τους πολίτες του Δήμου Οιχαλίας προχωρά με θέληση και γοργό ρυθμό ενέργειες οι οποίες συμβάλλουν στην ανάπτυξη του Δήμου.