Ωράριο εξυπηρέτησης πολιτών: 8:00 – 15:00

Μελιγαλάς:

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ.ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΕΛΙΓΑΛΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΟΥ ΜΕΛΙΓΑΛΑ.

Την Παρασκευή 22/10/2021 ο σύλλογος  γονέων και κηδεμόνων του Γυμνασίου Μελιγαλά, αντιπροσωπεία μαθητών του Γυμνασίου και Λυκείου Μελιγαλά επισκεφτήκαν την Δήμαρχο Οιχαλίας κ.Γεωργακοπούλου για να την ενημερώσουν για τα τρέχοντα προβλήματα που τους απασχολούν καθώς και τους λόγους  που τελούσαν υπό κατάληψη το Γυμνάσιο και Λύκειο Μελιγαλά. Οι μαθητές ζήτησαν καλύτερες κτιριακές εγκαταστάσεις, να λυθούν μικρά καθημερινά θέματα στο χώρο των εγκαταστάσεων για την καλύτερη λειτουργία  και την υγιεινή  των παιδιών.

Η Δήμαρχος  τους ενημέρωσε  πως το έργο των κτιριακών υποδομών με τίτλο «ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΔΙΩΡΟΦΟΥ ΚΤΙΣΜΑΤΟΣ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΑΙΘΟΥΣΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΑΛΕΤΩΝ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ-ΛΥΚΕΙΟ ΤΗΣ Τ.Κ ΜΕΛΙΓΑΛΑ»,  είναι εν εξελίξει καθώς έχει ήδη ανατεθεί σε ανάδοχο και είμαστε εν αναμονή της υπογραφής συμβάσεως.

Όσο για τα καθημερινά λειτουργικά προβλήματα η Δήμαρχος επικοινώνησε με τους αρμόδιους για  την λύση τους και την καλύτερη υγιεινή στα σχολεία.

Κλείνοντας την επίσκεψή , η Δήμαρχος κάλεσε τους μαθητές να επιστρέψουν στα θρανία τους, λήγοντας την κατάληψη.

Πρόσφατες αναρτήσεις