Ωράριο εξυπηρέτησης πολιτών: 8:00 – 15:00

Μελιγαλάς:

Συνάντηση της Δημάρχου κ.Γεωργακοπούλου με τον Ιατρό και Αναπληρωτή Καθηγητή Παθολογίας κ. Χαλβατσιώτη Παναγιώτη.

Συνάντηση εργασίας με τον Ιατρό και Αναπληρωτή Καθηγητή Παθολογίας κ. Χαλβατσιώτη Παναγιώτη σχετικά με τη πληρέστερη οργάνωση για τη συμμετοχή του Δήμου Οιχαλίας στο Πρόγραμμα «Φώφη Γεννηματά» για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού και την παρουσία της Κινητής Μονάδας Μαστού της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρίας, σε περιοχές του Δήμου, είχε τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023, η Δημάρχος Οιχαλίας κα. Γεωργακοπούλου Παναγιώτα.

Συγκεκριμένα, η κα. Γεωργακοπούλου πρωτίστως ως γυναίκα και δευτερευόντως ως Δήμαρχος, έθεσε το ζήτημα της παρουσίας της Κινητής Μονάδας Μαστού και της σημασίας του Προγράμματος «Φώφη Γεννηματά», προκειμένου να προσφερθεί στις γυναίκες του Δήμου Οιχαλίας το πολύτιμο δώρο της πρόληψης.

Το Πρόγραμμα «Φώφη Γεννηματά», απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες ηλικίας 50-69 ετών και αφορά δωρεάν εξετάσεις, αλλά και δωρεάν επίσκεψη σε ιατρό για τις γυναίκες που θα έχουν ευρήματα και δωρεάν διενέργεια υπερηχογραφήματος για περαιτέρω αποσαφήνιση των ευρημάτων.

Στη προσπάθεια αυτή, ο Δήμος Οιχαλίας, σε αγαστή συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς και κινητοποιώντας  την Κοινωνική Υπηρεσία του, κυρίως μέσω του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», θα συμβάλλει τα μέγιστα, προκειμένου να διευκολυνθούν οι γυναίκες και της πιο απομακρυσμένης τοπικής κοινότητας στη διενέργεια των εξετάσεών τους.

Πρόσφατες αναρτήσεις