Ωράριο εξυπηρέτησης πολιτών: 8:00 – 15:00

Μελιγαλάς:

Συνάντηση της Δημάρχου κ.Π.Γεωργακοπούλου, των Αντιδημάρχων Κ.Δημητρακόπουλου, Η.Ντονά, Ι.Αντωνόπουλου, του εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου Δ.Τράγου καθώς και υπηρεσιακών παραγόντων του Δήμου μας με τον Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Ε.Αναστασόπουλο, παρουσία των θεματικών Αντιπεριφερειαρχών Β.Καπέλιου και Α.Τσουκαλά, καθώς και του υπηρεσιακού παράγοντα Π.Γιαννακέα.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 27/09/2019 προγραμματισμένη συνάντηση μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Ευστάθιου Αναστασόπουλου, παρουσία των θεματικών Αντιπεριφερειαρχών Βασίλειου Καπέλιου και Ανδρέα Τσουκαλά, καθώς και του υπηρεσιακού παράγοντα Παναγιώτη Γιαννακέα , με την Δήμαρχο Οιχαλίας Παναγιώτα Γεωργακοπούλου, τους Αντιδήμαρχους Κων/νο Δημητρακόπουλο, Ηλία Ντονά, Ιωάννη Αντωνόπουλο, τον εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Δημοσθένη Τράγο καθώς και υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου Οιχαλίας.
Η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα και συζητήθηκαν θέματα τόσο περί του επερχόμενου προγράμματος ΕΣΠΑ και τις προτεραιότητες του Δήμου Οιχαλίας, όσο και θέματα τεχνικών έργων και εργασιών που είτε γίνονται στο Δήμο είτε είναι προγραμματισμένα να ξεκινήσουν. Η Δήμαρχος Οιχαλίας, έδωσε έμφαση στην προτεραιότητα συντήρησης και κατασκευής των οδικών αξόνων, ιδίως εκείνων που συνδέονται με τα σημαντικά πολιτιστικά μνημεία (Ναός Επικούριου Απόλλωνος, Αγία Θεοδώρα και Αρχαία Μεσσήνη) ως βασικό άξονα ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής. Επίσης συζητήθηκαν θέματα πολιτικής προστασίας και ειδικότερα αυτά που αφορούν την αντιπλημμυρική θωράκιση του Δήμου.