Ωράριο εξυπηρέτησης πολιτών: 8:00 – 15:00

Μελιγαλάς:

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΥ ΟΙΧΑΛΙΑΣ

Χθες, Δευτέρα 19-10-2020 και ώρα 12:00μμ πραγματοποιήθηκε δια ζώσης συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Οιχαλίας και εγκρίθηκαν πολλά σημαντικά θέματα όπως:
Το πρακτικό ηλεκτρονικής κλήρωσης για ορισμό οργάνων διενέργειας διαδικασιών σύναψης Δημόσιας Σύμβασης του έργου «Κατασκευή γηπέδου 5χ5 και γηπέδου καλαθοσφαίρισης Τ.Κ. Δεσύλλα, Δ.Ε. Ανδανίας».
Καθορισμός των όρων Διεθνή Δημόσιου Ανοικτού Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού άνω των ορίων για την «Προμήθεια μηχανολογικού εξοπλισμού και μεταλλικών κάδων απορριμμάτων» π/σμού δαπάνης 828.964,80 €.
Κατακύρωση της σύμβασης και ανάδειξη αναδόχου κατασκευής του έργου: «Συντήρηση – επισκευή εξωτερικών τουαλετών γηπέδου 5Χ5 Τ.Κ. Μελιγαλά»
Έγκριση του 2ου πρακτικού των Δημόσιων Ανοικτών Ηλεκτρονικών Διαγωνισμών των έργων «Κατασκευή αγωγών ύδρευσης στις Τ.Κ. Διαβολιτσίου, Μίλα και Σκάλας» του Δήμου Οιχαλίας π/σμού δαπάνης 443.648,39 € και «Αντικατάσταση καταθλιπτικού αγωγού συνδέσμου, από Άγιο Φλώρο έως δεξαμενή Τ.Κ. Μελιγαλά» του Δήμου Οιχαλίας, π/σμού δαπάνης 1.633.064,51 €.
Έγκριση του 1ου πρακτικού του Δημόσιου Ανοικτού Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού του έργου «Αποχέτευση ακαθάρτων Τ.Κ. Τσουκαλαιΐκων» του Δήμου Οιχαλίας π/σμού δαπάνης 1.202.692,28€.
Επίσης εγκρίθηκαν οι κατεπείγουσες αποφάσεις Δημάρχου για την απομάκρυνση των δέντρων από το οδόστρωμα και το κόψιμο επικύνδυνων δέντρων που άφησε ο πρόσφατη κακοκαιρία (ανεμοστρόβιλος κλπ) που έπληξε την περιοχή του Δήμου Οιχαλίας.

Πρόσφατες αναρτήσεις