Ωράριο εξυπηρέτησης πολιτών: 8:00 – 15:00

Μελιγαλάς:

“ΥΛΙΚΟ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ” ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6/8 21:30 ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΑΚΙ ΜΕΛΙΓΑΛΑ.

«ΥΛΙΚΟ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ»

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6/8 ΩΡΑ 21:30 ΘΕΑΤΡΑΚΙ ΜΕΛΙΓΑΛΑ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Ο Δήμος Οιχαλίας στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων για τη συμπλήρωση 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821 παρουσιάζει την θεατρική παράσταση «Υλικό Καποδιστρίας», την Παρασκευή 6/8 και ώρα 21:30 μια συμπαραγωγή των ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Καλαμάτας και Ρούμελης, στο θεατράκι Μελιγαλά.

Μια παράσταση που διερευνά με σύγχρονο και απόλυτα θεατρικό τρόπο, την άγνωστη σε πολλούς προσωπικότητα του πρώτου κυβερνήτη του Ελληνικού Κράτους που ο λαός αγάπησε σαν πατέρα του και που η προσωπικότητά του και το έργο του επέδρασαν καταλυτικά σε όλη την Ευρώπη. Τον μεγάλο του ανεκπλήρωτο  έρωτα με την Ρωξάντρα Στούρτζα αλλά και τις πολιτικές παρακαταθήκες του.

Πρωταγωνιστούν : Νίκος Ορφανός, Χρυσάνθη Δούζη, Δημήτρης Καλαντζής, Γιώργος Τσαπόγας, Άρης Τσαμπαλίκας και Γιάννης Μαργαρίτης.

Τράπεζα Αλληλεγγύης της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Οιχαλίας. Κατά την εκδήλωση θα γίνεται συγκέντρωση τροφίμων μακράς διαρκείας από την Τράπεζα Αλληλεγγύης της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου μας με σκοπό την διανομή τους σε άπορες οικογένειες.

Στην εκδήλωση θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα πρόληψης κατά του κορωνοϊου.

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ : ΠΕΔ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΟΙΧΑΛΙΑΣ

Υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου.