Ωράριο εξυπηρέτησης πολιτών: 8:00 – 15:00

Μελιγαλάς:

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ “ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΚΑΤ ΈΠΕΚΤΑΣΗ ΔΙΩΡΟΦΟΥ ΚΤΙΣΜΑΤΟΣ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΑΙΘΟΥΣΩΝ ΚΑΙ ΧΩΡΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ – ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ-ΛΥΚΕΙΟ ΜΕΛΙΓΑΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΩΡΟΥ”.

Υπεγράφη την Τρίτη 29 Μαρτίου 2022, η σύμβαση του έργου: «Προσθήκη κατ’ επέκταση διώροφου κτίσματος τεσσάρων αιθουσών και χώρων υγιεινής – ενεργειακή αναβάθμιση στο Γυμνάσιο-Λύκειο Μελιγαλά και ανακατασκευή του περιβάλλοντος χώρου», συμβατικής δαπάνης 1.499.220,62 € από τον Μεσσήνιο Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας Κτιριακές Υποδομές Α.Ε. κ.Αθανάσιο Γιάνναρη και τον εκπρόσωπο της Αναδόχου Εταιρείας «Π.Σκριβάνος-Π.Γρουσουζάκος Ο.Ε.», παρουσία του Προέδρου της Κτιριακές Υποδομές Α.Ε. κ.Τιμολέοντα Κατσίπου και της Δημάρχου Οιχαλίας κ.Παναγιώτας Γεωργακοπούλου.
Πρόκειται για ένα έργο πνοής το οποίο πραγματοποιείται με τη σημαντική συμβολή του τέως Πρωθυπουργού κ.Σαμαρά, ο οποίος πάντα είναι δίπλα μας συμβάλλοντας θετικά στις ενέργειες-προτάσεις του Δήμου Οιχαλίας και τον ευχαριστούμε θερμά, όπως άλλωστε και τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ.Καραμανλή για τις ενέργειες χρηματοδότησης του έργου.

Πρόσφατες αναρτήσεις